Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Sikeres elfogás

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit egy közbiztonsági ellenőrzés során gyanús viselkedése buktatott le a rendőrök előtt.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

2012.május 12-én a hajnali órákban közbiztonsági ellenőrzés végrehajtására került sor a veszprémi vasútállomáson és környékén. Az ellenőrzés során a rendőrjárőr egy gyanúsan viselkedő férfira figyelt fel, aki a rendőrautó láttán megkísérelt a helyszínről észrevétlenül eltávozni, azonban ez nem sikerült neki.

Intézkedés alá vonását követően derült fény arra, hogy a férfinak nyomós oka lett volna az eltűnésre, ugyanis ellene a Veszprémi Városi Bíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. Az intézkedést követően a 48 éves lakcím nélküli férfi őrizetbe vételére került sor. További sorsáról a körözést kiadó bíróság fog határozni.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Telefonfeltöltős csalás

Egy 53 éves zirci nő tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon az ellen a férfi ellen, aki 2012. május 13-án a kora délutáni órákban telefonon felhívta és egy távközlési szolgáltatóra hivatkozva 150.000 forintos nyereményről tájékoztatta.


Közölte: ahhoz, hogy a nyereményhez hozzájusson, nem kell mást tennie, mint 150.000 forint értékben kell feltöltéseket vásárolnia és azokat az általa megadott telefonszámokra feltöltenie. Ha ezt elvégzi, akkor utólag fogja megkapni a nyereményt és a feltöltések ellenértékét is. A reménybeli nyertes az elhangzottaknak eleget tett, de szerencséjére bankja csak 85.000 forint értékben engedélyezte neki a feltöltéseket a kért 150.000 forint helyett.

Az ismeretlen telefonáló próbálta még rávenni a sértettet a további utalásokra, de miután megtudta, hogy ennek banki tiltás miatt nem tud eleget tenni, letette a telefont és végleg elérhetetlenné vált.

Az ügyben csalás miatt nyomoznak a veszprémi rendőrök.

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét arra, hogy a távközlési szolgáltatók nem szerveznek olyan nyereményjátékot, amelynek feltétele feltöltő kártyák vásárlása és ezek azonosítószámainak a kiadása! Amennyiben ilyen ajánlatot kapnak, értesítsék a rendőrséget!

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Szerb embercsempészt fogtak a veszprémi rendőrök

Hétfőn hajnalban Zircen a TESCO áruház előtt állítottak meg a rendőrök egy szerb rendszámú Audi személygépkocsit, melyben öten ültek.


A gépkocsit egy szerb férfi vezette, az autóban még 4 sötétbőrű személy ült, akiknél semmilyen személyazonosításra alkalmas okmány nem volt, továbbá sem magyarul, sem angolul nem beszéltek.

A szerb férfi először győri úti célt mondott a rendőröknek, a gépkocsiban azonban a GPS készüléken Ausztria volt megjelölve. A szerb férfit és négy utasát – akik pakisztániaknak vallották magukat – a Veszprémi Rendőrkapitányságra állították elő. A szerb férfit őrizetbe vették, ellene embercsempészés bűntette miatt indult eljárás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A négy pakisztáni személy ellen – mivel jogszerűtlenül tartózkodtak Magyarország területén – idegenrendészeti eljárás indult.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »