Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 19.- A Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban tartotta kedves karácsonyi műsorát a szintén ezt a nevet viselő általános iskola.

rk1.jpg

A templomban egybegyűlteket elsőként Németh Imréné intézményvezető köszöntötte, majd Földi István esperes-plébános, az iskola lelki igazgatója szólt Karácsony titkáról- arról, hogy értünk lett emberré a Mindenható, s a Szeretet ünnepén Ő a mi legnagyobb ajándékunk.

rk2.jpg

Figyelmeztetett, hogy ezen a szép ünnepen ne pusztán a külsőségeknek, kézzel fogható ajándékoknak örüljünk, hanem befelé is figyeljünk, foglalkozzunk a lelkünkkel, szeretteink lelkével is.

rk3.jpg

Ezt követően az intézmény tanulói adták elő Betlehemes darabjukat, amely fölidézte a kis Jézus születése előtti történéseket. A hálás szülők, hozzátartozók, rokonok és ismerősök szűnni nem akaró vastapssal jutalmazták az iskolásokat.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 777
Heti: 2 610
Havi: 5 588
Össz.: 576 228

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Karácsonyi műsorral kedveskedtek a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola tanulói
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »