Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php


Svejk- keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 7 év 7 hónap.

Gazdája meghalt, nem tudták elhelyezni, így került egyesületünkhöz. Svejk a derék katona! Annyi szomorúságon túl nem adta fel a reményt, hogy újra szeretni fogja valaki. Svejk egy kedves, barátságos, végtelenül ragaszkodó és hálás kutya. Alkalmazkodó, csendes, nyugodt állat. Fontos számára, hogy mindig ember közelében lehessen. Kis mozgásigényű kutyus, akinek reméljük sikerül megtalálnunk azt a gazdát, aki élete végéig szeretni fogja. Minden kutyával jól kijön, házba szabad bejárással szeretnénk örökbe adni. Ivartalanítása után örökbe fogadható! 


Elvihető ekkortól: 2011-12-20.

Érdeklődni lehet: 70 942 6895 
                            vackoloveszprem@gmail.com
331.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409862


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 425
Heti: 949
Havi: 7 493
Össz.: 578 133

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 782.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »