Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. március 3.- A honi labdarúgás első vonalában már elkezdődött a pontvadászat, a tapolcai csapat még előkészületi mérkőzésen fogadta az egy osztállyal feljebb szereplő hévízieket. A küzdelmes találkozón igazságos döntetlen született.

tapi01.jpg

Tapolca - Hévíz   1:1   /1:0/

Az összecsapásra nem a meghirdetett helyszínen /Városi Sporttelep/, hanem a Dobó lakótelepen található, volt Merszjev-pályán került sor- ahol kb. 30 szurkoló kísérte figyelemmel a történéseket.

Tavaszias időben, ám erős szélben feszültek egymásnak a csapatok. A vendégek a labdarúgó NB III Bakony-csoportjának a 4. helyezettje, Viski László tanítványai a Megyei I. osztályban gyűjtögetik a bajnoki pontokat.

tapi02.jpg

A meglepetés kis híján sikerült annak ellenére, hogy a tapolcai együttesből hat meghatározó labdarúgó hiányzott, illetve sokan távoztak is a csapatból. A képzettebb hévíziek a második játékrészben szinte egykapuztak, mégis csak a találkozó végén sikerült egyenlíteniük.

A sportszerű találkozó korrekt játékvezetés és asszisztensi közreműködéssel zajlott.

Az összecsapás után Viski László /fotó- jobb szélén/ /Tapolca/ edző nyilatkozott: - Küzdelmes mérkőzést vívtunk a hévíziekkel. Voltak előkészületi találkozók, igazi pozitívumunk, hogy egyetlen találkozón sem hagytuk el vesztesen a pályát. Ez a sorozat most sem szakadt meg.

viskilaca.jpg

Kevésbé jó hír, hogy szűkebb kerettel- 16 fő- vágunk neki a tavaszi szezonnak. A hévíziek ellen két játékosom- Baumann Szabolcs és Szűcs Adrián- meg is sérült.

A felkészülési meccsek tükrében elmondhatom, hogy elég erős és stabil keret áll a rendelkezésemre. Kevesen vagyunk, ennek ellenére jó képességű labdarúgókból áll össze a gárda. Nehezíti a helyzetet, hogy az őszi szezon után hat játékosom távozott, közülük öten a védelemben végezték a feladatukat. Mindössze egy focista- Baumann Szabolcs- érkezett hozzánk.

- Számomra külön öröm, hogy méltó ellenfelek voltatok, nem érződött az osztálykülönbség!

tapi03.jpg

- Igen, jó eredményt értünk el egy nevesebb csapattal szemben. Ezen az összecsapáson amúgy is vegyes gárda szerepelt, volt olyan ifista, aki előszőr szerepelt a "nagyok" között. Elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, de a munka folytatódik. Talán a pály minősége nekünk kedvezett, ellenfelünk- kétségtelen-, hogy képzettebb játékosokból állt össze. Sajnos, olykor az erős szél is megtréfálta a csapatokat.

- Elvárások, célkitűzések?

tapi04.jpg

- Nem változtak. Szeretnénk a bajnokság végére a dobogó valamelyik- képzeletbeli- fokára fölállni. Ehhez már az első tavaszi fordulóban győznünk kell az egyik legerősebb csapat- az Úrkút- ellen. Magunkért és a szurkolóinkért!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Döntetlent játszottak Hévíz ellen labdarúgóink
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »