Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Lebukott a belvárosi betörő

 

Az alapos, mindenre kiterjedő felderítő munka ezúttal is meghozta gyümölcsét és ennek köszönhetően ismételten sikerült egy bűnözőt a rácsok mögé juttatni.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Az ügy előzménye még tavalyra nyúlik vissza. 2011.12.29-én jött a bejelentés a veszprémi rendőrség ügyeletére, hogy a Veszprém, Kossuth Lajos utcában levő egyik használt mobiltelefonokat árusító üzletbe és egy közeli cukrászdába ismeretlen tettes kirakatbetörés módszerével behatolt, és az üzletekben mobiltelefonokat, televíziót, számítógépet készített össze „elvitelre”. Valószínűleg azonban megzavarhatták, mert a nagyobb tárgyakat hátrahagyta, és csak váltópénzt, valamint cigarettát zsákmányolva menekült el a helyszínről.

2012.február 19-én újabb bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, ezúttal arról, hogy egy Kossuth utcai irodaházban levő számítógép üzletbe hatolt be ismeretlen tettes és onnan 7 darab laptopot tulajdonított el.

Az ügyekben a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását. Mivel időközben Székesfehérváron is elszaporodtak a hasonló jellegű bűncselekmények a belvárosi üzletek sérelmére, ezért egyeztetésre került sor a két megyeszékhely nyomozói között, ami rövid időn belül komoly eredményhez vezetett. Kiderült, hogy a fehérvári rendőrök nemrégiben házkutatást tartottak egy 30 éves berhidai férfinál, akitől többek között laptopokat foglaltak le. A veszprémi nyomozók egyből rácsaptak az információra, a laptopok ellenőrzése során kiderült, hogy ezek a Kossuth utcai betörésből származnak.

A más ügyben lebukott elkövetőt ezután a fehérvári egyenruhások már a veszprémi bűncselekmény vonatkozásában is elszámoltatták. Az elkövetővel szemben - az ügyek egyesítését követően - Székesfehérváron folytatják le a nyomozást, a férfi előzetes letartóztatásának elrendelése mellett.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »