Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. május 1.- A Sümeg elleni pont mentés után sejteni lehetett, hogy az Öskü ellen nem néz könnyű mérkőzés elé Csáki László csapata. Az idény talán leggyengébb játékával sima- 3:0 arányú győzelmet arattak a vendégek, úgy, hogy az eredmény a tapolcaiakra nézve volt hízelgő. Így látta az eseményeket a hazaiak mestere:

laca.jpg

- Elvárásaink szerint Sümeg és Öskü ellen minimum 4, de inkább 6 pont volt betervezve. Helyette- szerencsével- mindössze egy sikerült. Sajnálatos, hogy a szomszédvári rangadón is nekünk kellett örülni az egy bajnoki pontnak is. Önmagunkra voltunk veszélyesek, sikerült magunkra húznunk az ellenfelet. Voltak ugyan helyzeteink, de rendre kimaradtak, nagy szerencsénk volt, hogy az elszántan küzdő sümegi gárdának sem jött össze semmi.

Anno éppen a Csetény elleni összecsapás után gondolkodtam el, hol tart és mire képes ez a csapat. Az Ösküvel vívott egyoldalú csata után ismét rá kellett jönnöm, hogy vannak áthatolhatatlan korlátaink. Ennyit tudunk, vannak még a megyeiben is jobb, képzettebb és szerencsésebb együttesek nálunk.

- Fölvetődik a kérdés, mi lehetett a vereség oka?

os1.jpg

- Sok volt a gyenge, átlag alatti egyéni teljesítmény. Ellenfelünk jól megszervezte a védekezését, emellett nagyon gyorsak voltak a támadóik. Ugyan készültünk rá, ezért is érthetetlen, hogy a leggyorsabb emberemet, Lukácsa Richárdot is úgy faképnél hagyták, hogy mozdulni sem tudott. Fájó kimondani, de örülnünk kell, hogy három góllal sikerült megúsznunk.

- A szurkolók Csákit és a távoli lövéseket is hiányolták.

os2.jpg

- Az volt a baj, hogy még lövéshez sem igazán jutottunk, átlövéseink sem voltak. Csáki Lacival kapcsolatban viszont érdekesnek tartom, hogy azok, akik most hiányolták, amikor a pályán van, folyamatosan szidják. Valóban hiányzott, mert kellő rutinnal rendelkezik, gólveszélyes, a fiatalok fölnéznek rá, tehát motiválja a többieket. Mellette még Halász Dávid és Enyingi Lajos is hiányzott... de minden esetben az adott kerettel illik elérni a sikereket.

Következik Gyulafirátót, minden mérkőzésen meg kell küzdenünk a győzelemért, oda is a három bajnoki pontért megyünk.

os3.jpg


Tapolca  -  Öskü   0:3     (0:2)


Tapolca, 200 néző

Vezette: Erdős A.


Tapolca: Szűcs D.- Szabó, Bárány, Lukácsa, Baumann, Pupos, Csala, Szűcs A. (Lukács- 78. p.), Sinkó, Simon, Oszterman (Tüske- 70. p.).

Edző: Viski László

os4.jpg

Ahogy Viski László is említette, ezen a találkozón kiütköztek a csapat hiányosságai és gyenge pontjai. Egy korszerű labdarúgást bemutató ellenféltől szenvedtek a tapolcaiak sima három gólos vereséget, de az eredmény rájuk nézve volt hízelgő.

Jók: Szűcs D., Pupos, Szűcs A.


Tabella:

5.       TIAC-HONVÉD VSE 21 11 3 7 45 25 20 36  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 777
Heti: 2 646
Havi: 5 624
Össz.: 576 264

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Labdarúgás: Hazai vereség Öskütől
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »