Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Magyar Rózsa négylábúakkal edz

A SlágerFesztivál háziasszonya könnyen bírja a mindennapos feszített munkatempót. Rózsa elmondása szerint csak egy titka van: az egészséges életmód.
A fiatal műsorvezető és énekesnő napi 12-14 órát dolgozik, mégis mindig friss és üde.


- Az elmúlt lassan több mint fél évben sokszor kellett versenyt futnom az idővel, hiszen a színpadi felkérések mellett számos feladattal bővült a napi teendőm listája. Június óta heti rendszerességgel jelentkezem SlágerFesztivál című zenés-szórakoztató tévéműsorommal, valamint majdnem egy időben megkezdődtek a jövő tavasszal megjelenő új nagylemezem stúdió munkálatai is. Kollégáim szinte minden nap csodálkoznak rajtam, hogy tudok ennyi munka mellett mindig jókedvű, friss és üde lenni. A válaszom: a titok az egészséges életmód.

magyar_rozsa8.jpg
Rózsa négylábúakat választott edzőtársként.


- Már gyermekkoromban jelen volt életemben a napi mozgás. Többféle sportot volt lehetőségem kipróbálni, melyek mindig felfrissült állapotot hoztak számomra. Főként csapatsportokban vettem részt, hisz a testi fittség mellett a társaság egyfajta szellemi kikapcsolódást is jelentett. Ma már egy kicsit jobban kell spórolnom az idővel, így nem mindig van lehetőségem több órás vagy akár egész napos csapatjátékra. Az elmúlt időszakban többnyire két négylábú jó barátom társaságában folytatom az edzések nagy részét. Napi szinten kötelező jelleggel futok vagy biciklizek kutyámmal, Lucy-vel együtt, és hetente 3-4 alkalommal egy-két órát a lovaglásnak szánok.

lucy-vel.jpg
Az énekesnő a sport mellett fontosnak tartja a helyes táplálkozást is.


- Ahhoz, hogy mindig kiegyensúlyozottnak érezzem magam, a mozgás mellett elengedhetetlen a megfelelő étrend betartása. Nemcsak arra figyelek, hogy mikor eszem, hanem arra is, hogy mit. Kicsivel több, mint 5 éve kialakítottam a szervezetem számára egy olyan étrendet, mely megkímél a hosszantartó emésztéstől, mindamellett pedig megfelelő energiát biztosít a mindennapi munkához. Főként gyümölcsöt, zöldséget és fehér húsokat fogyasztok, kerülöm a tésztákat, fűszeres-zsíros ételeket, valamint a tejtermékeket.

Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Magyar Rózsa négylábúakkal edz
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »