Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rákos nőt mentett meg a haláltól a magyar sorozatsztár


Több, más orvosoktól származó téves diagnózist követően daganatot fedezett fel egy fiatal nőnél Dr. Szeghő Péter, A doktor című magyar sorozat főszereplője. És ez a valóság, nem pedig a show része volt.

screen_shot_2012-03-12_at_11.59.04_am.png

Mióta elindult A doktor című egészségügyi show egyre többen ismerik fel a főszereplő doktort és munkahelyén is sokam kifejezetten hozzá szeretnének kerülni. Egy fiatal nő például annak köszönheti, hogy még ma is életben van, hogy az ismert szakember kezei közé került.

A nő, fél éven keresztül székrekedéssel küzdött. Miután egyik alkalommal napokon keresztül szenvedett ettől a bajtól, felkereste háziorvosát, aki továbbküldte szakrendelésre. Bár az ottani szakember tapintott valamit a végbelében és átküldte a sebészetre, végül a sebész elhajtotta azzal, ne hisztizzen, inkább vegyen be hashajtót. Miután 12 napon keresztül nem történt változás a ricinus bevétele ellenére sem, felkereste Szeghő Pétert az Ormos intézetben, hogy öblítsék át a beleit.

screen_shot_2012-03-12_at_12.25.53_pm.jpg

„Mikor a beteg elmondta, hogyan alakultak a dolgai, már gyanús volt, hogy itt nem colon hydroterápiára lesz szükség. Megvizsgáltam és én is tapintottam valami oda nem illőt a végbélben,majd csináltunk egy hasi röntgent, mely szintén problémát mutatott. A kettőt összehozva valószínű volt, hogy valahol szűkület van a vastagbélen, melyet - a kora alapján ugyan valószínűtlenül - de vélhetőleg daganat okoz. Azonnal mentővel kórházba vitettük, ahol kisebb akadékoskodást követően történt egyhasi CT. Ez már egy az egyben leírta a tumort, melyet 2 nappal később meg is operáltak.” – mesélte a sorozatból is ismert belgyógyász, aki ezzel valóban megmentette a nő életét.


img_3504.jpgForrás: Döme BarbaraWeblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rákos nőt mentett meg a haláltól a magyar sorozatsztár
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »