Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Meglepetéssel készül a Happy Gang

Minden évben várva várt esemény a BRAVO zenei díjátadója, amire az előadók és a rajongók is készülnek. Idén egy szenzáció már biztosan lesz: a gálán fellép a '90-es évek sztárzenekara, a Happy Gang. A rendezvény témája idén az egykori és a mostani csapatok és előadók, mivel 20 éves szülinapját ünnepli a BRAVO magazin.
31783.jpg
Az egykori trióból mára már duóra formálódott zenekar tagjainak, Corynak és VITAminnak újra tapsolhat a közönség. Számos fellépésen bizonyíthatták már: a Happy Gang dalaira még most is megőrülnek a bulizni vágyók.

Ahogy annak idején sok-sok zenekarnak, a Happy Gang-nek is fontos volt a BRAVO magazin. Cory és VITAmin szívesen emlékszik vissza az akkori megjelenésekre.

- A Happy Gang 1993 őszén a semmiből tűnt fel, mégpedig a BRAVO magazin hasábjain, a "foto love story" képes sorozat első hazai szereplőiként. 4 részen keresztül voltunk az újságban, több oldalon keresztül. Egy történetet kellett eljátszanunk, ami nagyjából arról szólt, hogy alapítottunk egy zenekart, és szerettünk volna stúdióba menni. Ehhez azonban pénzre volt szükségünk, ezért elmentünk dolgozni. Sikerült is felvennünk a dalokat, onnan pedig meg sem álltunk a balatoni Flört diszkóig, ahol ráadásul még egy külföldi sztárvendég is fellépett. Na, meg persze szerelmi szálat is beleszőttünk ebbe a kitalált történetbe. Jó nagy durranás volt, kétségtelen. - árulta el Cory, hogyan is indult karrierjük a magazinon belül.

- Persze nem csak ennyi a közös élményünk a BRAVO-val, a későbbiekben is sokszor találkoztunk velük. Például akkor is, amikor Jamaicán forgattunk klipet az "Öreg Sam" című dalunkhoz. Elkísért minket az útra a lap szerkesztője, igazán fantasztikus élmény volt mindenkinek. Többször volt "Buli repcsi" is, amikor a rajongók a zenekarokkal nyaralhattak együtt. Ezek is szép emlékek! - elevenítette fel azokat az időket VITAmin.

A fiúk szerényen elhallgatták, hogy nem csak ilyen jellegű közös élményeik vannak a BRAVO magazinnal kapcsolatosan, hanem 1996-ban elnyerték a BRAVO OTTO díjat is. Ráadásul ebben az évben a "Kérek egy kulcsot a szívedhez" című daluk a legtöbbet játszott sláger volt.

- Mindig figyeltük, hányadik a Bravo slágerlistán a dalunk, mert ez nagyon fontos volt számunkra. - tette hozzá Cory.

Ez volt hát a múlt, a jelen is tartogat azonban BRAVO-s élményeket a srácoknak. 2012-ben ismét szerepelhettek a lapban; sőt, június 2-án a BRAVO OTTO gálán is láthatóak lesznek. Mégpedig a színpadon, ahol majd egy igazán különleges fellépéssel kedveskednek a közönségnek. Nagy meglepetés lesz, mindenkinek ott a helye!


Forrás: Bíró Zsolt- Happy Gang sajtó


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 212
Tegnapi: 332
Heti: 212
Havi: 3 190
Össz.: 573 830

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Meglepetéssel készül a Happy Gang
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »