Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Monumentális lovas ünnep a világ legjobb lovas sportolóival és hazai hírességekkel


Sztárvendég a világhírű francia kaszkadőr: Lorenzo


V. OTP Lovas Világkupa – december 2-4.

650 tonna homok, 500 ló, a világ legjobb lovas sportolói, hazai hírességek és a „repülő francia” a Papp László Budapest Sportarénában. A közkedvelt lovas ünnepet, az OTP Lovas Világkupát immáron ötödik alkalommal rendezik meg. A főszervezők, a fogathajtó világbajnok Lázár fivérek exkluzív programmal készülnek a jubileumi év kapcsán.

lovacska.jpg
A három nap alatt látványos show-k, izgalmas versenyek ejtik ámulatba a közönséget. Az ünnepi show-műsorok csúcspontja a legnívósabb európai lovas rendezvények sztárja, a világhírű francia kaszkadőr és lóidomár, Lorenzo (27) bemutatója lesz. Lélegzetelállító produkciójában a hátsó két lóról irányítja a négy pár száguldó lóvat, akikkel akadályokat ugrat át.


„Szeretem, ha a lovaim szabad akaratukból dolgoznak. Mindegyik ló karaktere más, én pedig nem akarom megtörni a személyiségüket. Amit a közönség lát, az csapatmunka. Minden ló egy külön világ, de csapatként kell együttműködnünk.” – mesélte Lorenzo.


Ám a vég nélküli, kitartó gyakorlás ellenére is történhet baleset. Lorenzo többször szenvedett már súlyos sérüléseket, amely még több edzésre sarkallja a vakmerő „repülő franciát”.


Az idei évben sem maradhat el a híres sportolók díjugrató- és fogathajtó bemutatója, valamint a hazai médiaszemélyiségek versenye, ahol többek között ott lesz Fábry Sándor, Keresztes Ildikó, Pataky Attila, Sasvári Sándor, Mészöly Géza, Kovács Kati, Faragó András, Szöllősi Györgyi, Bebe, Katus Attila és Galambos Lajos.

A programról és Lorenzo-ról bővebben: www.lovasvilagkupa.hu

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 372
Heti: 495
Havi: 3 473
Össz.: 574 113

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Monumentális lovas ünnep a világ legjobb lovas sportolóival és hazai hírességekkel
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »