Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Nyílt nap a Várpalotai Rendőrkapitányságon

„A munka megvár, míg a gyerekeknek megmutatod a szivárványt, de a szivárvány nem fénylik addig, míg befejezed a munkát.”

pinter.jpg

Várpalotán Rendőrnapon hagyományosan kinyílik a Kapitányság ajtaja, és az óvodások megismerkedhetnek a kapitányság mindennapjaival, más oldalról is bepillantást nyerhetnek a gyakran félelmetesnek tűnő intézmény világába.

Idén, április 24-én majdnem 400 kisgyerek látogatott el a Nyílt Napra, nézte meg az előállító helyiséget, ült bele a rendőrautóba, vehette kézbe a golyóálló mellényt, és ámulhatott egy bűnügyi helyszín vizsgálatán. Rengetek mosolygó arc, és a kirándulásról készített, és ajándékba elküldött rajz bizonyítja, hogy a Rendőrség egy új, szívesen követett szabállyal is összekapcsolódott a kicsik fejében:

„Rendőrnapon menj a Kapitányságra, érdekes programokat és barátokat találsz…”

(Várpalotai Rendőrkapitányság)


Jófogás(????) .hu

Április 12-én tett feljelentést a kapitányságon az az 53 éves várpalotai férfi, aki egy internetes portálon talált rá álmai telefonjára.


Cserébe készpénzt, és a saját telefonját ajánlotta az eladónak. Bár ő az üzlet rá eső részét tisztességesen, és késlekedés nélkül teljesítette is, az álomtelefon továbbra is „álom” maradt, hiába várta a postást.

A honlap címe azért figyelmeztethetné a „vájt fülűeket”… nem csak a vásárló és az eladó gyors egymásra találását segíti egy internetes oldal. A csalókat is vonzza. Nem árt a figyelem, a sokszor elismételt óvintézkedések, hisz a „jófogás” reményében sokan a hiszékeny áldozatokat keresik a portálon. 

(Várpalotai Rendőrkapitányság)


Lopás

Megalapozott  a gyanú, arra vonatkozóan, hogy nem volt elég körültekintő…


Személyes iratai, valamint 150.000 Ft készpénz eltulajdonítása miatt tett feljelentést a kapitányságon egy 74 éves nyugdíjas férfi, aki a kiskertjében időszerűvé vált kerti munkálatok idejére az övtáskáját, benne a felújításra szánt összegyűjtött pénzével, és irataival őrizetlenül hagyta, és a napi munka befejezését követően vette csak észre, hogy ismeretlen tettes eltulajdonította.

Szomorú, de szükséges megtanulni azok fejével is gondolkodni, akik elsődleges célja mások figyelmetlenségének kihasználása, egy gondatlan pillanat évek munkáját teheti tönkre.

(Várpalotai Rendőrkapitányság)


Forrás:Bankó Magdolna r. alezredes sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 372
Heti: 461
Havi: 3 439
Össz.: 574 079

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »