Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Átadták a hónap állatvédő újságírója díjat


Egy újságíró, egy rendőr, egy kinológus és egy állatvédő. És mi köti őket össze? Az állatok mély és őszinte szeretete és tisztelete.

 

Átadásra került a Magyar Kutyások Szövetsége és az Országos Állatvédőrség Alapítvány közösen létrehozott díja, a Hónap állatvédő újságírója. Október hónapban a kitüntetést Czifra Szilvia, a Kossuth Rádió munkatársa vehette át az elmúlt hét évben az állatvédelemben tanúsított munkájáért és odaadásáért.

czifrasz.jpg

A díjat Jenei Attila, a Magyar Kutyások Szövetségének elnöke, Joó István, az Országos Állatvédőrség Alapítvány szakmai igazgatója és dr. Tahóczki Anita, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatósága, Bűnügyi Főosztály alezredese adták át.


Ezen rendkívüli összefogás célja, hogy a sajtó képviselői és az állatvédők között olyan partneri viszony alakuljon ki, mely elősegíti az állatkínzások visszaszorítását és a felelős állattartói közgondolkodás elterjedését. Ez a kitüntetés magában hordozza annak reményét, hogy idővel Magyarország állattartási kultúrájának színvonala eléri majd az európai szintet, hiszen eredmény csak a média és az állatvédők hatékony összetartásával érhető el. Közös céljuk az állatokért való tenni akarás, és ezen keresztül a védtelenek, az elesettek védelme és megsegítése.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Átadták a hónap állatvédő újságírója címet
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »