Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Ismeretlen tettesek kihasználták annak az utasnak a figyelmetlenségét és óvatlanságát, aki még április 22-én egy reggeli Veszprém körüli távolsági buszon elaludt és ezt kihasználva zsebéből ellopták pénztárcáját az irataival és mobil telefonjával együtt. Ezzel a sértettnek közel 40 ezer forint kárt okoztak.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Aki lopni akar, az nemcsak kihasználja az adódó lehetőséget, hanem tesz is érte. Így történt április 27-én Veszprémben, az OBI parkolóban is, ahol az ismeretlen tettes elterelte a tulajdonos figyelmét és így tulajdonította el a parkoló gépkocsi első ülésén elhelyezett táskát (a benne elvő iratokkal, pénztárcával, mobillal együtt). Ezzel több mint 5o ezer forint kárt okozott a figyelmetlen és gyanútlan balatonszepezdi asszonynak.

Nemcsak a buszon és a bevásárló központok környékén kell kellő óvatossággal lennünk, hanem saját otthonunkban is. Egy pénzesgyőri családi házba jutott be ismeretlen tettes április 27-én könnyedén, mivel a ház ajtaja nyitva volt, és az előszoba asztalán levő autótáskából lopott el iratokat és pénzt, ezzel közel 5o ezer forint kárt okozva a tulajdonosnak.

Április 28-án egy pápai benzinkút pénztárosa rendőrt hívott a hajnali órákban, mivel feltartóztatott egy személyt, aki a közeli körforgalomban egy jelzőtáblát kézi erővel elfordított a helyéről. A helyszínre érkező rendőrjárőr a 22 éves pápai lakos elkövetőt elfogta és előállította. Ellene közlekedésbiztonsága elleni bűncselekmény miatt eljárás indult.

Közlekedési baleset történt április 27-én a délutáni órákban Balatonalmádiban, ahol egy útkereszteződésben egy személygépkocsi ütközött egy kerékpárral.  Az elsődleges helyszíni megállapítás alapján az 54 évesl balatonalmádi lakos kerékpáros nem adott elsőbbséget a kereszteződésben a 30 éves balatonalmádi lakos által vezetett gépjárműnek, melynek következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.


Forrás
:Bankó Magdolna r. alezredes sajtóügyeletes- Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »