Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

„Együtt a babákért” CSR kampány


  Segítsünk együtt!


Törökbálint, 2011. november 3. – A dm drogerie markt novemberben induló kampányában a szociálisan hátrányos helyzetű kisgyermekes családok megsegítésére hívja fel a figyelmet. Az összefogás keretein belül a dm a Katolikus Karitásszal és a Pampers-szel együttműködve segíti a rászorulókat országszerte.
 dm.jpg
A kampány olyan társadalmilag fontos problémához kapcsolódik, ami világméretű, hiszen a szegénység nem csupán a 3. világ országainak lakosait érinti. Az éhség, a szegénység a világ azon területein is jelen vannak, ahol növekszik a munkanélküliség, és ezáltal a szociális segítségre szoruló családok száma. Magyarországon 2011-ben 80.000 család élt hátrányos helyzetben, a regisztrált munkanélküliek száma pedig elérte a 11%-ot.


„Egy gyermek érkezését minden családban ünnepként kellene megélni. Hazánk lakosságának nagy része mégis olyan anyagi nehézségekkel küzd, amely befolyásolja a gyermekvállalást. A mindennapok anyagi terhei nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy hazánk népessége évről-évre csökken. Mivel a dm drogerie markt, a Pampers és a Katolikus Karitász számára is kiemelt fontosságú a kisgyermekes családok segítése, ezért az „Együtt a babákért” kampány keretein belül most őket fogjuk támogatni. Szeretnénk, ha egy újszülött érkezése mosollyal töltené meg szülei életét. Ehhez szükség van mindnyájunkra, mert csak közös erővel tudunk változtatni ezen.” – ismertette a kampány alapgondolatát a Karitász vezetősége.

egyuttababakert.jpg

Pelenkával segítünk


Az adományozás során minden dm üzlet szimbolikusan felvállalja a „keresztapai” szerepet egy-egy nehéz anyagi körülmények között élő kisgyermekes családnál. Az együttműködés során Pampers Sleep&Play pelenkákkal segítjük az érintett családokat, a Karitász részletes pelenka-igényfelmérése alapján. Terveink szerint három kategóriában, közel 260 család támogatását próbáljuk biztosítani ezzel. – mondta Kanyó Roland, a dm PR menedzsere.

A dm vásárlói is segíthetnek


A dm saját vásárlóit is szeretné bevonni a támogatásba és továbbá felhívni figyelmüket a nehéz körülmények között élő, kisgyermeket nevelő családokra. Így ők a boltokban található infopulton keresztül 30 illetve 200 active beauty pont adományozásával járulhatnak hozzá egy-egy kisgyermek heti illetve havi pelenka-csomagjának biztosításához, cserébe 50%-os Wellaton Foam színező hajhab termékkuponnal köszöni meg a dm a támogatást. A termékeket mindehhez a Pampers biztosítja.

Társadalmi felelősségvállalás


Az „Együtt egymásért” nemzetközi programsorozat keretein belül a magyarországi dm az „Együtt a babákért” kampánnyal az idei évben már a második olyan CSR kampányát mutatja be, amelyben a gyermekek támogatását tűzte ki célul. A nyár folyamán megszervezésre került „A Nap gyermekei” kampány keretében 255 óvodát tudott segíteni a drogéria.
Az „Együtt a babákért” kampányról bővebb információt a honlapon is (http://dm-drogeriemarkt.hu ) olvashatnak a vásárlók.

26-21.11.15_2009.10.28-21.08.08_2010.11.04-15.42.56_2011.06.02-21.27.49.jpgForrás: Szalay Bea tanácsadó- Hill and Knowlton Hungary Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- "Együtt a babákért" CSR kampány
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »