Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Fájó szívvel mond le a kávéról és a csokiról Vágó Piros

A Class FM népszerű műsorvezetője tavaszi tisztítókúrába kezd


Vágó Piros a kalóriákat és az adalékanyagokat megvonva magától egészségesebb étrendre vált. Saját fegyelmezettségét teheti ezzel próbára, miközben jótékony hatást gyakorol szervezetére. Emellett  természetesen a megszokott lendülettel folytatja a műsorvezetést a Class FM-ben.

vago_piros_2.jpg

A tavasz közeledtével sokan veszik fel a harcot a tél folyamán felhalmozódott méreganyagokkal, valamint szeretnék alakjukat a lengébb öltözékek időszakára formába hozni. Piros mindig odafigyelt a táplálkozásra, de egyedi étrendet soha nem követett. Bár hiányosak az ismeretei e téren, igyekszik megtalálni a számára megfelelő módját a kúrának.

„Mindig odafigyeltem a táplálkozásra, sokszor visszafogtam magam, de még soha nem csináltam ilyet. Pont ezért nehezen szánom rá magam, de érzem, hogy a szervezetemnek szüksége lenne rá. A fegyelmezettségemet illetően vannak kétségeim, de remélem ezeket sikerül majd leküzdenem. A reggeli és a délutáni fáradtságűző kávéról biztos nehéz lesz lemondanom, és a csoki is a kedvenceim között szerepel. Az ezekből nyert energiákat jó zenékkel pótlom majd, illetve tervben van, hogy kerékpárral jövök a Class FM-be.” mesél a mindennapok változásairól az ismert rádiós.

„Alapvetően igénylem a rendszeres táplálkozást, melegétel-párti vagyok, ha hideget eszem, attól sokkal hamarabb megéhezem újra. De a húst könnyedén megvonom magamtól. Úgy gondolom, egy konkrét étrend és a speciális receptek nagy segítséget nyújthatnak. Komolyabb kúrát így első próbálkozásként nem választanék, ilyen drasztikusabb módszereket mindenképpen csak orvosi segítséggel vállalnék.” teszi hozzá Piros.

„Először egy öt napos intervallumban teszem próbára a határaimat, amit március első felére tervezek. Ezt követően vissza szeretnék térni egy hosszabbtávú böjtre. Sok zöldség, semmi édesség és adalékanyag. A kenyeret például nem szeretném teljesen kiiktatni, de magam igyekszem majd megsütni, amivel remélem a családomnak is kedvezek majd, mert előszeretettel fogyasztják. Mindemellett szeretnék eljárni mozogni, a pilates, valamint a jóga állnak hozzám igazán közel, de a tavaszi idő közeledtével kijárok majd futni a szabadba. Napi fél óra mozgás lenne az ideális, de ez sajnos valószínűleg nem fér bele az időmbe.” osztja meg további terveit a műsorvezető.

vago_piros.jpg

„Eddig is sokszor szemlélték meglepetten rádiós kollégáim az általam fogyasztott vegetáriánus, indiai és más különlegesebb fogásokat, most meg pláne megrökönyödnek majd, ha egy kis búzacsíra kerül elő a táskámból.” – jegyzi meg viccesen. - „Ebből persze igyekszem majd kizárni a Class FM hallgatóit és változatlanul teljes erőbedobással vezetni műsoromat.”

„Nemrégiben találkoztam Somával, aki elmondta, hogy mindig tartja a böjtöt. Ez ösztönzőleg hatott rám, hiszen ha valaki, aki ennyire szeret élni, képes erre, akkor nekem is menni fog.” ­–mondja bizakodóan Piros.

Ismereteit barátok tapasztalataival is igyekszik gazdagítani, és reméli, hogy eredményes lesz kúrája, amelynek hatására kívül-belül újult energiával vághat bele a mindennapokba.


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 425
Heti: 978
Havi: 7 522
Össz.: 578 162

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Fájó szívvel mond le a kávéról és a csokiról Vágó Piros
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »