Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rába gépkocsit fosztogattak

Csütörtökön (2012. március 16.) tett feljelentést egy bakonyszentkirályi lakos, mert a településhez közeli földterületen álló Rába tehergépkocsijáról különböző alkatrészeket tulajdonított el ismeretlen személy.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A tehergépkocsi hidraulika tartályból 80 liter hidraulika olaj, vezérlőtömb csatlakozó, hidraulika kábel, a platóról pedig szerszámok és vasak tűntek el, összesen mintegy 380.000 Ft értékben. A körzeti megbízott – az állampolgárokkal kialakított jó kapcsolatának köszönhetően – hamar az elkövetők nyomára akadt. A rendőrök még aznap délután gyanúsítottként hallgattak ki egy 46 éves bakonyszentlászlói férfit, aki elmondta, hogy egy ismerősével együtt követték el a lopást. A helyszínt személygépkocsival közelítették meg, s szerszámot is vittek magukkal a csövek leszereléséhez. Terveiket - hogy az alkatrészeket eladják, és az érte kapott pénzt elfelezik – azonban a helyi körzeti megbízott gyors intézkedése meghiúsította.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


Félezer lőszer egy vöröstói házban

Március 15-én délután Vöröstó Fő utcáján ellenőrzés alá vontak a rendőrök egy Lada Niva típusú gépkocsit és annak vezetőjét.


Az igazoltatás során megállapították, hogy a gépkocsi rendszámát egy forgalomból kivont magyar nyilvántartású személygépkocsira adták ki, az ellenőrzött jármű pedig a nyilvántartásban nem szerepel. A jármű átvizsgálásakor találtak 8 db engedély nélkül tartott lőszert és vadászathoz használható eszközöket is a rendőrök, ezért a gépkocsit vezető 66 éves budapesti férfit a helyszínen elfogták, és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. A gépkocsi lefoglalása után a férfi vöröstói tartózkodási helyén a nyomozók házkutatást tartottak fegyverszakértő bevonásával. A házkutatás során további 569 db lőszert és egy éjjellátó céltávcsövet foglaltak le, mivel tartására a férfinek nem volt engedélye.

A budapesti férfi ellen őrizetbe vétele mellett visszaélés lőfegyverrel, lőszerrel, valamint egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

(Veszprémi Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 372
Heti: 479
Havi: 3 457
Össz.: 574 097

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi híre
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »