Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Csuklótörés lett a vége

Kocsmai verekedés volt Balatonfüreden. A mérleg: egy súlyos sérült, egy előállítás.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg
2012.02.27-én 21:45 órakor egy balatonfüredi sörözőhöz siettek a helyi rendőrkapitányság járőrei, mivel ott a telefonon bejelentés szerint verekedés történt. A kiérkező rendőrök a helyszínen igazoltatás alá vonták a sörözőn kívül tartózkodó aszófői lakost, illetve a már bent tartózkodó nyíregyházi lakost. A két igazoltatott személy szóváltásba, dulakodásba bonyolódott, amely során az aszófői férfi a földre lökte a nyíregyházi felet. Ennek következtében a csuklója eltörött, így hozzá orvost hívtak. A kiérkező mentő a sérült férfit a Veszprém Megyei Kórházba szállította a további szükséges orvosi ellátás céljából. Az elkövetőt a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a ügyeletes bűnügyes rendőr az ilyenkor szükséges eljárási cselekményeket foganatosította. Mivel a sérült nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a másik személy ellen eljárás indul.


Almáslevél a zsebben 

Újabb bolti lopást kíséreltek meg Veszprémben, egy fiatalkorú két db. pékáruval akart fizetés nélkül távozni.

 

Hétfőn este (2012.02.27.) 21:00 órakor a megyeszékhely egyik hipermarket áruházából érkezett bejelentés, miszerint a biztonsági szolgálat bolti lopás miatt tart vissza egy fiatalt. A kiérkező járőr igazoltatta a lopással gyanúsítható 15 éves fiatalembert, akiről kiderült, hogy a Gyulafirátóti Gyermekotthon lakója.

A gyermekotthonból este 19.00 órakor engedték el azzal, hogy egy ismerősét kíséri ki a közeli buszmegállóba. A fiatal azonban elindult a város szélén található nagyáruházba, és az esti órában minden bizonnyal megéhezhetett, mert 2 db almás levelet rejtett ruházatába, s azokkal fizetés nélkül akart távozni. A kicsempészni kívánt édesség értéke 290 Ft volt.

Mivel a helyszínen a fiatalember nem tudta magát igazolni, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, majd személyazonosságának megállapítását követően még az este folyamán visszaszállították a gyermekotthonba. A fiúval szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás.


Segítő kezek

Ismét hajléktalanok és rászoruló idősek életét mentették meg a veszprémi rendőrök.

 

Február 27-én a késő esti órákban a veszprémi rendőrök járőrszolgálatuk teljesítése alatt a helyi autóbusz pályaudvart ellenőrizték, melynek során két hajléktalan férfit igazoltattak.  Az intézkedés közben egyikük segítséget kért a járőröktől, mivel nagyon fázott, és éjszaka a hajléktalanszállón szeretne menedéket találni. A férfi elmondta, hogy nagyon fáj a lába, és emiatt nem bírja az utat gyalog megtenni. Az intézkedő rendőrök az Ügyeleten keresztül a Máltai Szeretetszolgálat utcai ügyeletét kérték a helyszínre, akik a sérült férfit a hajléktalanszállóra szállították.

Szintén a tegnapi napon a kora esti órákban kértek segítséget az OMSZ munkatársai, mivel a háziorvos által kiadott igazolás alapján a veszprémi kórházba kellett szállítaniuk egy idős házaspárt, akik azonban nem akartak ajtót nyitni. A helyszínre érkező rendőrök kérésének az idős – egyébként igen legyengült állapotú - házaspár végül eleget tett, így őket a mentők elszállították. A házaspár lakásában embertelen, szennyezett körülmények uralkodtak, így a kiérkező rendőrök az ÁNTSZ-t is értesítették.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »