Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Brúnó- Labrador retriever, fiú kutya.
Aktuális életkor: 3 év.

Brúnó 2-3 éves labrador retriever kan. 2011. november elején fogta be a gyáli gyepmester Felsőpakonyban. A karantén két hete alatt senki nem jelentkezett érte, ezért amint letelt a hatósági megfigyelési ideje állatbarátok kihozták és immáron oltva, chippel ellátva, ivartalanítva panzióban került elhelyezésre. Nagyon kedves, barátságos kutyus, imád nagyokat sétálni és autózni. A panzióban naponta többször sétáltatják a kutyusokat, és az ott dolgozók mind mosolyogva, szeretettel említik Brúnót. Igazi mintalakó, soha nincs vele probléma, és mindenkivel nagyon barátságos. A kennelbe nem piszkít, türelmesen megvárja a sétákat. Sajnos a kan kutyákat nem kedveli, ezért kan kutya mentes gazdit keresünk számára.
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://www.retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=411

Érdeklődni lehet: 70/3628-958.
1051.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10411299


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 372
Heti: 491
Havi: 3 469
Össz.: 574 109

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 805.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »