Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. május 11.- A Wass Albert Könyvtár és Múzeum Gyermekrészlegében került sor a Nemes Nagy Ágnes tiszteletére rendezett- „Mi van a titkos úton? című versillusztrációs pályázat eredményhirdetésére.

vip1.jpg

Hangodi László történész, múzeológus köszöntötte a szép számú  díjazottat, pedagógusokat és hozzátartozókat. Hangsúlyozta, hogy ez a pályázat szinte páratlan epizódja a gyermekrészleg eddigi életének. A 298 pályázó- véleménye szerint- nehéz helyzetbe hozta a több napon át dilemmában lévő zsűrit, a jók közül is kik legyenek a legjobbak. Szólt azokhoz is, akiknek ezúttal nem sikerült feljutni a képzeletbeli dobogóra, aviszont a szóbeli elismerés őket is megilleti. A számadatok tükréből kiderült- az óvodások közül (101 fő) a helyieken kívül Pécsről, Gödöllőről, Veszprémből, Badacsonytomajról, Nemesgulácsról és Kisapátiról is érkeztek anyagok.

vip2.jpg

Az iskolás kategóriában az elsősök 55, a másodikasok 48, a harmadik évfolyam 44, a negyedik osztályosok 37 fővel indultak a pályázaton. Itt is több településről adtak be pályaműveket- Káptalanfa, Badacsonytomaj, Nemesgulács, Monostorapáti, Zalahaláp és Taliándörögd, de a felső tagozatosok is 15 fővel képviselték a különböző iskolákat, külön dicséretes, hogy a Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és EGYMI 7 tanulója is pályázott, közülük többen szép sikerrel.

Hangodi László megnyitója után a díjak átadása következett. Vasáros Ferencné (Márti néni) közreműködésével Nagy Eörsné intézményvezető adta át az érintetteknek az elismerést.

peszmeglinda.jpg

Peszmeg Linda a Tapolcai Óvoda Kertvárosi Tagintézményt képviselte. Hóesésben című alkotása elnyerte a zsűri tetszését is. Mellette édesanyja, aki szintén büszke volt gyermeke teljesítményére.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- 298 gyermek nevezett a versillusztrációs pályázatra
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »